Doe het zelf en bespaar

In elke familie is er wellicht altijd iemand de "handige Harry",  'professionele' installatie kunt u vaak gewoon zelf realiseren! Wij stellen zorgvuldig uw handige doe het zelf pakketten samen naar u behoefte waarmee u flink kunt besparen op uw bouwkosten. [email protected] is uw specialist in zelfbouwpakketten voor zowel airconditioning , verwarming ,warmtepompen ,warmtepompboilers ,zwembadwarmtepompen ,vloerverwarming ,klimaatplafond en klimaatwanden. 

 

Producten

We werken enkel met kwalitatieve en gecertificeerde producten en topmerken tegen top prijzen. Zo bent u zeker van een goedkope kwalitatieve installatie. Onze pakketten worden op maat van uw installatieplannen samengesteld zodat u geen onnodige overschotten hebt en weer extra bespaart.

 

Werking

Maak een afspraak met ons en samen nemen we u bouwplannen door. Na een behoefteanalyse en calculatie van het ideale totaalpakket bezorgen we u een offerte voor alle benodigde materialen en onderdelen. Goed overleg en respect voor het beschikbare bouwbudget staan daarbij voorop.

Indien nodig kan ook interventie advies bekomen worden tijdens de werken op de werf , hier word enkel een tarief in regie aangerekend.

Bv : klimaat plafond/vloerverwarming kunnen in een afgesproken prijs door ons gemonteerd worden.

Zo is ons bedrijf koeltechnisch gecertificeerd , hebben we erkende gas installateurs in huis ...

 

Installatie

Zelf uw installatie monteren :   onze onderdelen voorzien van handige aanwijzingen die het monteren nog vergemakkelijken. Hierdoor bent u zeker van een vlotte installatie waarbij u bij moeilijkheden met plezier door één van onze adviseurs persoonlijk wordt begeleid. 

 

Voor wie

Iedereen die zelf aan de slag wil met zijn installatie kan bij ons terecht voor advies, aankoop en hulp bij doe-het-zelf pakketten. Van particulier tot kleine zelfstandige .

 

Zelfbouw verwarming :

Zelf een verwarmingsinstallatie monteren is gemakkelijk met ons pakket waarbij de ketel en de collectoren zijn voor gemonteerd op een bord gemaakt op maat van u woning. U moet enkel aansluiten op de collectoren en dit via de nodige instructies ==>  besparen op installatiekosten.

 

Zelfbouw Airco :

 

Algemene berekening :

ruimte +/- 24 m² of 60 m³ = 2.5 kw 

ruimte +/- 40m² of 100 m³ = 3.5 kw 

ruimte +/- 56 m² of 140 m³ = 5 kw

ruimte +/- 80 m² of 200 m³ = 7 kw 

 

 

Als zelfbouwer kunt u 90% van de airconditioning installatie zelf uitvoeren , zoals ophangen van buiten en binnen unit , leggen van de koelleiding en kabels ..

Het aansluiten ,instellen en opstart van de installatie kan u door ons laten doen (zie vacumeren en opstart bij zelfbouwpakketten) of u kiest voor een gecertificeerd koeltechnieker bij u in de buurt. 

Zelfbouw Vloerverwarming :

U vloerverwarming pakket word door ons berekend aan de hand van uw plan.  Indien u wenst kan één van onze medewerkers tips & tricks geven op de werf zodat u met alle gemak u vloerverwarming zelf kan plaatsen.