Vloerverwarming/Klimaatplafonds

Hoe gaan we te werk?

Als u meer info wenst over klimaatplafond/klimaatwanden of vloerverwarming kan u een afspraak maken via [email protected] met één van onze medewerkers zodat we samen aan de hand van het bouwplan bekijken wat de mogelijkheden zijn . Zo maken we een offerte voor het perfecte klimaat in uw woning !

Zo kunnen we zowel koelen als verwarmen.

 

 

Voor onze Vloerverwarming en klimaat plafond werken we samen met de firma climatrix  die gespecialiseerd is systemen voor ecologisch koelen en verwarmen.

 

www.climatrix.be

 

 

 

 

Werking

Klimaatplafonds werken via een watersysteem dat geplaatst wordt op plafondplaten. De warmte wordt af- of aangevoerd in functie van de wens om te koelen of te verwarmen. Doordat de warmte/koeling rechtstreeks in de ruimte komt, bereik je snel het perfecte binnenklimaat.

 

Flexpanel is een van de systemen van Climatrix 

 

Verwarmings- en koeling voor valse plafonds

De verwarmings- en koelingspanelen voor het plafond van Climatrix bieden een economische en comfortabele oplossing voor de uitdagingen die zich stellen bij het optimaliseren van de acclimatisatie van residentiële gebouwen, publieke instellingen en kantoren.

Werking

De panelen werken met stralingswarmte. Het is een volledig windvrij, homogeen warmte ervaring. Het zorgt ook voor een besparing tot 30% op de verwarmingskosten.

Voordelen

  • Kunnen ingebouwd worden in een standaard gipskarton plafond
  • Lagere kamertemperaturen met dezelfde warmte-ervaring
  • Uniforme warmteafgifte
  • Compleet geluidloos
  • Flexibele montage dankzij de unieke paneelgroottes
  • Totaaloplossing voor elk project